HAVERMOUT
MET BANAAN EN SINAASAPPELtijd
15 minuten
ingrediënten voor 1 persoon
Olie
50 gram havermout
sap van 1 sinaasappel
½ banaan
1 tl kaneel
1 glaasje amandelmelk
1 handje rozijnen
1 handje noten naar keuze
toppings naar keuze
15 minuten
ingrediënten voor 1 persoon
Olie
50 gram havermout
sap van 1 sinaasappel
½ banaan
1 tl kaneel
1 glaasje amandelmelk
1 handje rozijnen
1 handje noten naar keuze
toppings naar keuze
energie
︎︎︎
recept
Verwarm de olie in een pannetje, voeg wanneer warm de havermout toe en toast deze 3 minuten. Blend tegelijkertijd de banaan en de sinaasappelsap tot een egale massa.
Voeg de banaan-sinaasappelsap toe aan de havermout. Laat de havermout de sap helemaal opnemen. Wanneer droog, voeg de tl kaneel toe. Voeg vervolgens de amandelmelk in stapjes toe, roer iedere keer goed door en laat de havermout het vocht opnemen. Alsof je risotto maakt. Voeg bij de laatste scheut de rozijnen toe en verwarm ze mee.
Voeg aan het einde de noten toe en garneer met toppings naar keuze.
︎︎︎
recept
Verwarm de olie in een pannetje, voeg wanneer warm de havermout toe en toast deze 3 minuten. Blend tegelijkertijd de banaan en de sinaasappelsap tot een egale massa.
Voeg de banaan-sinaasappelsap toe aan de havermout. Laat de havermout de sap helemaal opnemen. Wanneer droog, voeg de tl kaneel toe. Voeg vervolgens de amandelmelk in stapjes toe, roer iedere keer goed door en laat de havermout het vocht opnemen. Alsof je risotto maakt. Voeg bij de laatste scheut de rozijnen toe en verwarm ze mee.
Voeg aan het einde de noten toe en garneer met toppings naar keuze.